+31 (0)341 455 075
Home

Katoenen tassen bedrukken

Basic katoenen tassen

Basic katoenen tassen

Canvas tassen

Canvas tassen bedrukken

Canvas tote tassen

Canvas tote tassen

Katoenen tassen bedrukken? Dat kan snel, gemakkelijk en vooral voordelig bij Draagtassenstunter!

 
Katoenen tassen bedrukken voor uw winkel of voor op een beurs? Wacht niet langer en bestel goedkoop katoenen tassen bij Draagtassenstunter!

Wilt u katoenen tassen bedrukken in een kleine oplage? Dit kan al vanaf 100 stuks met een levertijd van slechts 10 werkdagen.

Draagtassenstunter biedt u de keuze uit 2 verschillende soorten katoenen tassen:

1. Goedkope katoen tassen
De goedkope katoenen tassen zijn leverbaar in ecru. De budget katoenen tas is voorzien van 2 korte katoenen lussen. Ook wel een ‘handmodel’ genoemd.

De budget katoenen tas heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en kan al bedrukt worden in een kleine oplage vanaf 100 stuks. Onbedrukte katoenen tassen kunnen besteld worden vanaf 250 stuks.
 
2. Basic katoen tassen
De basic katoenen tassen zijn leverbaar in 9 trendy materiaalkleuren en zijn voorzien van 2 lange katoenen lussen. Door de lange lussen zijn deze perfect om over de schouders te dragen.

De basic katoenen tas heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en kan al bedrukt worden in een kleine oplage vanaf 100 stuks. Onbedrukte katoenen tassen kunnen besteld worden vanaf 250 stuks.

3. Canvas tassen
De canvas tassen ook wel luxe katoenen tassen zijn leverbaar in 2 materiaalkleuren en voorzien van 2 lange canvas lussen. Door de lange lussen zijn deze tassen comfortabel over de schouder te dragen en uitgevoerd met een bodem en zijvouw. 

De canvas tassen hebben een uitstekkende prijs-kwaliteitverhoudig en kunnen al bedrukten worden met een kleine oplage van 100 stuks. 

4. Canvas tote tassen
De canvas tote tassen zijn leverbaar in 2 materiaak leuren en voorzien van 2 korte canvas lussen. Ook wel ‘handmodel’ genoemd. Omdat deze tassen alleen een bodem hebben noemen we deze tassen het tote model. 

De canvas tassen hebben een uitstekkende prijs-kwaliteitverhoudig en kunnen al bedrukten worden met een kleine oplage van 100 stuks. 


Onbedrukte katoenen tassen

Via onze webshop zijn de duurzame katoenen tassen ook onbedrukt te bestellen. Binnen twee tot drie werkdagen kunnen wij ze op elk gewenst adres in Nederland of België leveren.


Katoenen tassen bedrukken

Maak hierboven uw keuze en bestel snel, gemakkelijk en vooral goedkoop uw bedrukte goedkope katoenen tassen of de basic katoenen tassen. Voor elke opdruk biedt Draagtassenstunter u een passende oplossing.
 
Na uw bestelling kunt u direct uw gewenste ontwerp aanleveren. Onze studio zal na het aanleveren van de bestanden een persoonlijke check uitvoeren en u een PDF-drukproef ter controle opsturen.  
 
Aanmelden voor nieuwsbrief
Volg ons
Draagtassenstunter.nl
Nobelstraat 35
3846 CE Harderwijk
Nederland

+31 (0)341 455 075
info@draagtassenstunter.nl