+31 (0)341 455 075
Home

Papieren draagtassen bedrukken

Budget papieren tassen

Goedkope papieren draagtassen

Basic papieren tassen

Papieren draagtassen

Premium papieren tassen

Luxe papieren draagtassen


Papieren draagtassen bedrukken? Dat kan! Snel, gemakkelijk en vooral voordelig bij Draagtassenstunter!


Papieren draagtassen bedrukken voor een beurs of presentatie? Of heeft u papieren tassen nodig voor uw winkel? Laat dan gemakkelijk en voordelig uw papieren draagtassen bedrukken met uw logo.

Draagtassenstunter geeft u de keuze uit 3 verschillende soorten papieren draagtassen. De papieren draagtassen in basiskleuren zijn al bedrukt leverbaar vanaf 250 stuks in 48 uur!

• Budget papieren draagtassen
De budget papieren draagtassen zijn de goedkoopste oplossing om te laten bedrukken. De papieren tassen zijn naast de scherpe prijs ook van uitstekende kwaliteit en leverbaar in wel 8 trendy basiskleuren. Dit maakt de budget draagtas tot een uitstekend promotiemiddel!

• Basic papieren draagtassen
De basic papieren draagtassen hebben naast een gedraaid papieren koord, dikker papier en een stevig bodemkarton. Dit geeft de draagtas extra uitstraling en stevigheid. Daarnaast is de tas leverbaar in wel 6 trendy basiskleuren.

• Premium papieren draagtassen
Een papieren tas met luxe uitstraling maar voordelig geprijsd. Dat zijn de luxe papieren draagtassen van Draagtassenstunter. Door de katoenen koorden, 3 verschillende afwerkingen en wel 6 chique basiskleuren kunt u de papieren tas helemaal naar eigen wens maken!
 

Onbedrukte papieren draagtassen

Via onze webshop kunt u onbedruke draagtassen bestellen. De papieren draagtassen worden binnen 2 tot 3 werkdagen bij u thuis of op kantoor geleverd.

Naast de budget, basic en premium papieren draagtassen in verschillende formaten en kleuren hebben we ook nog papieren draagtassen uit de Paper Mill Collection, met een uitgestanst handgreep of milieuvriendelijke papieren draagtassen.
 

Papieren draagtassen bedrukken

Maak hierboven uw keuze en bestel snel, gemakkelijk en vooral goedkoop uw papieren draagtassen, er zijn al meer dan 3.000 klanten u voorgegaan! Voor elke opdruk, gewenste levertijd en product biedt Draagtassenstunter uw een passende oplossing.

Het ontwerp kunt u direct aanleveren nadat u de keuze heeft gemaakt uit de verschillende modellen en uitvoeringen. Onze studio zal na het aanleveren van de bestanden een persoonlijke controle uitvoeren en u een PDF drukproef ter controle opsturen.
Aanmelden voor nieuwsbrief
Volg ons
Draagtassenstunter.nl
Nobelstraat 35
3846 CE Harderwijk
Nederland

+31 (0)341 455 075
info@draagtassenstunter.nl