+31 (0)341 455 075
Home

Plastic tassen bedrukken

Budget

Goedkope_plastic_draagtassen.jpg

Budget gerecycled

Gerecyclede plastic tassen

Basic

Plastic lus draagtas

Premium

Luxe plastic draagtassen


Plastic tassen bedrukken? Dat kan! Snel, gemakkelijk en vooral voordelig bij Draagtassenstunter!


Plastic tassen bedrukken voor een beurs of presentatie? Of heeft u plastic tassen nodig voor uw winkel? Laat dan gemakkelijk en goedkoop uw plastic draagtassen bedrukken met uw logo!

Draagtassenstunter geeft u de keuze uit 3 verschillende soorten plastic tassen. Deze plastic tassen kunt u in elk gewenste kleur bedrukken. Zo maakt u uw tas helemaal naar eigen wens! En dat kan al vanaf 3.000 stuks!

• Budget plastic draagtassen
De budget plastic draagtassen met uitgestanste handgreep zijn de goedkoopste oplossing om te laten bedrukken. De plastic tassen zijn scherp geprijsd en te bedrukken in elk gewenste kleur. Dit maakt de plastic tas een uitstekend promotiemiddel voor u!

• Budget plastic draagtassen gemaakt van gerecycled plastic
De budget plastic draagtassen van gerecycled plastic zijn niet alleen goedkoop, maar ook eens milieuvriendelijk. Deze plastic tassen zijn gemaakt van 100% consumenten afval. De plastic tassen zijn voorzien van een uitgestanste handgreep en kunnen bedrukt worden met elke drukkleur. Dit maakt deze plastic tas een uitstekend groen promotiemiddel!

• Basic plastic draagtassen
De basic plastic draagtassen hebben een aangesealde lus, dit geeft de plastic tas een trendy uiterlijk. Daarnaast is de plastic tas van uitstekende kwaliteit en te bedrukken in elk gewenste kleur. Zo maakt u de basic plastic tas helemaal naar eigen wens!

• Premium plastic draagtassen
Een plastic tas met luxe uitstraling en voordelig geprijsd. Dat zijn de luxe plastic draagtassen van Draagtassenstunter. De katoenen koorden geven de luxe plastic tas een chique uitstraling. Uiteraard zijn de luxe plastic tassen in elk gewenste kleur te bedrukken!
 

Onbedrukte papieren tassen

Via onze webshop kunt u onbedrukte tassen bestellen. Deze onbedrukte plastic tassen worden binnen 2 tot 3 werkdagen op één adres in Nederland of België geleverd.


Plastic tassen bedrukken

Maak hierboven uw keuze en bestel snel, gemakkelijk en vooral goedkoop uw plastic tassen, er zijn al meer dan 3.000 klanten u voorgegaan! Voor elke opdruk, gewenste levertijd en product biedt Draagtassenstunter uw een passende oplossing.
 
Het ontwerp kunt u direct aanleveren nadat u de keuze heeft gemaakt uit de verschillende modellen en uitvoeringen. Onze studio zal na het aanleveren van de bestanden een persoonlijke controle uitvoeren en u een PDF drukproef ter controle opsturen.

Maak hieronder uw keuze en bestel snel, gemakkelijk en vooral goedkoop uw plastic tassen. Voor elke opdruk, gewenste levertijd en product biedt Draagtassenstunter uw een passende oplossing.
Aanmelden voor nieuwsbrief
Volg ons
Draagtassenstunter.nl
Nobelstraat 35
3846 CE Harderwijk
Nederland

+31 (0)341 455 075
info@draagtassenstunter.nl