+31 (0)341 455 075
Home

Vilten tassen

Vilten draagtassen

Vilten draagtassen Draagtassenstunter

Vilten tote bags

Vilten tote bag Draagtassenstunter

Vilten Schoudertassen

Vilten schoudertassen Draagtassenstunter

Vilten tassen bedrukken? Dat kan! Snel, gemakkelijk en vooral voordelig bij Draagtassenstunter!


Vilten tassen bedrukken voor uw winkel, beurs of voor een presentatie? Wilt u een promotiemiddel inzetten die keer op keer hergebruikt wordt? Laat dan gemakkelijk en voordelig uw vilten draagtassen bedrukken met logo.

Draagtassenstunter geeft u de keuze uit drie verschillende soorten vilten tassen. De vilten tassen zijn in verschillende basiskleuren bedrukt leverbaar vanaf 250 stuks met een levertijd van 48 uur!

• Vilten draagtassen
De vilten draagtassen is het bekendste model, ook wel shopper model genoemd. Deze draagtas is sterk en heeft een bodem en zijvouw.  Deze draagtas is leverbaar in zes kleuren (lichtgrijs, donkergrijs, zwart, oranje, bordeauxrood en blauw)

• Vilten tote bags
De vilten tote bags zijn draagtassen gemaakt van vilt met een luxe uitstraling. Door de trapeziumvorm krijgt deze tas een chique uitstraling. Deze draagtas wordt het tote model genoemd, omdat deze voorzien is van een bodemvouw. Deze draagtas is leverbaar in zes kleuren (lichtgrijs, donkergrijs, zwart, oranje, bordeauxrood en blauw)

• Vilten schoudertassen
De vilten schoudertassen zijn mooie, trendy en stoere schoudertassen gemaakt van vilt. Deze tassen zijn voorzien van een bodem en zijvouw en voorzien van een verstelbare schouderband. Deze draagtas is leverbaar in drie kleuren (lichtgrijs, donkergrijs en zwart)


Maak hierboven uw keuze en bestel snel, gemakkelijk en vooral goedkoop uw vilten draagtassen. Er zijn u al meer dan 3.000 klanten voorgegaan! Voor elke opdruk, gewenste levertijd en product biedt Draagtassenstunter een passende oplossing.

Het ontwerp kunt u direct aanleveren, nadat u de keuze heeft gemaakt uit de verschillende modellen en uitvoeringen. Onze studio zal na het aanleveren van de bestanden een persoonlijke controle uitvoeren en u een PDF-drukproef opsturen. 
Aanmelden voor nieuwsbrief
Volg ons
Draagtassenstunter.nl
Nobelstraat 35
3846 CE Harderwijk
Nederland

+31 (0)341 455 075
info@draagtassenstunter.nl