+31 (0)341 455 075
Home

Wijnverpakkingen

Premium papier

papieren wijntassen

Premium plastic

plastic wijntassen

Premium Non Woven

Non woven wijnfles tassen

Premium wijnflesdozen

Wijnflesdozen

Een fles wijn geven is leuk, maar een fles wijn geven met een geschenkverpakking naar eigen smaak natuurlijk helemaal. Draagtassenstunter biedt u de mogelijkheid om een wijnflesverpakking te laten bedrukken voor speciale gelegenheden, voor dagelijks gebruik of bijvoorbeeld als presentje aan uw klant!

Ook de feestdagen zijn een perfecte gelegenheid om mooie geschenkverpakkingen te laten bedrukken. Draagtassenstunter biedt speciaal voor wijnflessen luxe verpakkingen. Zowel voor 1 of meerdere flessen en in diverse uitvoeringen.

Door úw logo op de verpakking te laten drukken, maakt u zonder daar nadruk op te leggen toch reclame voor uw bedrijf. Een perfect promotiemiddel voor extra naamsbekendheid dus!
Uiteraard hebben wij ook een voorraad onbedrukte wijnflesverpakkingen. 

Premium papier
De premium papieren wijnflestas is geschikt voor 1 wijnfles en is volledig naar eigen wens te bedrukken. Deze wijnflestas is scherp geprijsd, van uitstekende kwaliteit en is bedrukt leverbaar vanaf 300 stuks. Uiteraard is de papieren wijnflestas vanaf 50 stuks ook onbedrukt leverbaar.

Premium plastic
Toch liever een plastic wijnflestas? Draagtassenstunter biedt ook hier weer de perfecte verpakking. De premium plastic wijnflestas heeft ruimte voor 1 wijnfles. Het plastic is semi-transparant en heeft een luxe mat effect. Ook de plastic wijnflestas is scherp geprijsd, van uitstekende kwaliteit en bedrukt leverbaar vanaf 300 stuks. De wijnflestas is onbedrukt leverbaar vanaf 100 stuks.

Premium wijnflesdozen
Liever uw wijnfles verpakken in een luxe doos? Draagtassenstunter biedt hiervoor een uitvoering voor 1, 2 of 3 wijnflessen. Meerdere wijnflessen worden gescheiden door een speciaal tussenstuk. De wijnflesdoos is bedrukt leverbaar vanaf 300 stuks en onbedrukt vanaf 50 stuks in 2 standaard kleuren.

Premium non woven
Op zoek naar een wel hele speciale wijnflesverpakking? Dan is de premium non woven wijnflesverpakking precies wat u zoekt.  Deze unieke, milieuvriendelijke variant is de absolute uitblinker binnen de wijnverpakkingen.

De non woven wijnflestas biedt plaats voor 6 flessen wijn en is in maar liefst 11 (!) basiskleuren leverbaar. De wijnflestas is bedrukt leverbaar vanaf 300 stuks en onbedrukt vanaf 50 stuks.

Maak hierboven uw keuze en bestel snel, gemakkelijk en voordeling uw wijnflesverpakking. Voor elke opdruk, gewenste levertijd en product heeft Draagtassenstunter voor u een passende oplossing.
 
Aanmelden voor nieuwsbrief
Volg ons
Draagtassenstunter.nl
Nobelstraat 35
3846 CE Harderwijk
Nederland

+31 (0)341 455 075
info@draagtassenstunter.nl